torstai 16. kesäkuuta 2016

RANNIKOLLA

Välillä kiireen keskellä on erittäin vaikea löytää aikaa itselleen ja päästä rauhoittumaan hetkeksi. Olen itse ainakin melkoinen stressaajatyyppi, enkä pääse siitä oravanpyörästä pois vaihtamatta maisemaan. Moni asia vain pyörii päässä. Kun kesän tekee kahta työtä, on vapaapäivät melko vähässä eivätkä ne monesti osu peräkkäisille päiville. Pääsin käymään tällä viikolla pitkästä aikaa kotona, kun sattuikin osumaan vapaapäivät kerrankin peräkkäisille päiville!

Kolme vuotta sitten kun isäni osti veneen, olen aina kotiin mennessä ollut valmis lähtemään merelle. Olikin aivan ihanaa kun saatiin eiliselle järjestettyä veneilyreissu rannikolle! Kuinka rakastankaan näitä maisemia, ihmisiä sekä ylipäätään tunnelmaa! Myönnän olevani todella onnekas, kun saan kokea nämä Suomen saariston upeat maisemat sekä ihmiset.

Olen kotiutunut Tampereelle hyvin, enkä ole hetkeäkään katunut lähtöä. Kuitenkin aina kotiin mennessä ikävä Pohjanmaalle iskee. Etenkin rannikko on ollut itselleni aina aivan mahtava paikka lähteä rentoutumaan. Saaristossa seikkaillessa silmä ja mieli lepää. Täällä on ihmisen hyvä olla

1 kommentti: