sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

RAHAA TAKAISIN NETTISHOPPAILUSTA?

Kuinka moni teistä lukijoista on mahtanut törmätä aikaisemmin Ostohyvitys nimiseen palveluun, jonka kautta on mahdollista saada takaisin rahaa verkkoshoppailusta? Entä kuinka moni teistä tietää, että palvelu on vaihtanut nimekseen Bonusway? Itse sain ainakin tietää vasta parisen viikkoa sitten, kun yllätyksekseni sain heiltä yhteistyöpyynnön.

Mikä siis on Bonusway? Bonusway toimii aikalailla samalla periaatteella kuin kauppojen etukortit. Eli tekemällä ostoksia Bonuswayn kautta saat kivoja etuja shoppailuista. Palvelun alla näytti olevan yli 650 verkkokauppaa, joten varmasti jokaiselle löytyy joku tuttu verkkokauppa! Esimerkiksi Nelly, Fitnestukku sekä Hotels.com löytyvät palvelun alta. Yllätyin itse suuresti siitä, että Nelly tarjoaa jopa 11,5% edun Bonuswayn käyttäjille. Melko hyvä syy rekisteröityä käyttäjäksi, eikö?

Palvelun käyttö on helppoa. Käyttöön liittyy oikeastaan vain kaksi tärkeää seikkaa: eli tunnuksen luominen (joka on muuten ilmaista!) sekä shoppailemaan siirtyminen Bonusway -sivuston kautta. Tällä tavoin verkkokauppa tunnistaa sinut palvelun käyttäjäksi. Palvelun käyttäjäksi rekisteröitymällä saat tällä hetkellä kympin arvoisen edun.

Oikein aurinkoista sunnuntaita ja muista rekisteröityä täältä!

2 kommenttia:

  1. Eikös hotels.com ole vähän kyseenalainen, kun vie korttitiedot ja rahat asiakkaiden tileiltä, mutta palvelua ei tule? :|

    VastaaPoista
  2. Hyvä ku muistutit! Täytyypä ottaa käyttöön tää! -t

    VastaaPoista