torstai 9. kesäkuuta 2016

KIIREEN KESKELLÄ

Kuvat © Kai Jokela, kuvasuunnittelu © Karoliina Hannula


Hei jälleen! Nyt mennäänkin jo kesäkuuta (hui!) ja tämä aika tuntuu vain menevän siivillä. Viimeiseen pariin viikkoon en ole oikeastaan ehtinyt istahtamaan, puhumattakaan viime viikosta! Tämän lukuvuoden ensimmäinen ja viimeinen kesäkurssi on vienyt täysin aikani, jonka lisäksi olen tehnyt kahta työtä. Kaikki aika on ollut kortilla eikä vapaa-aikaa ole paljoa jäänyt. Ja sen vähänkin ajan olen käyttänyt kavereita nähden sekä ihan vain ollen.

Eli nyt olisi luvassa lyhyesti kuulumisia! Haluan ehdottomasti päästä hehkuttamaan teille sitä, että ollaan Lunan kanssa saatu meidän kisaura aloitettua! Ja vielä parhaalla mahdollisella tavalla, ensimmäisissä kisoissa ekalta radalta vietiin heti luokkavoitto. Palkinnoksi saatiin kaikkea koirahömppää, jonka seasta löytyi Lunan uusi lempparilelu. Kyllä lelua ollaan kovasti esitelty ja koira jopa nukkuu välillä lelunsa kanssa. Ihan kuin pieni ymmärtäisi voittaneensa sen ihan itse! :D

Tosiaan tämän lukuvuoden viimeisten kouluhommien ollessa pulkassa, tuntuu suorastaan hassulta saada tehdä "vain" töitä. Omalla tavallaan tuo opiskelu on vain rankkaa. Vaikka taidan olla oikeastaan kaikki tämän kesän viikonloput töissä, täytyy yrittää pitää hauskaa ja nauttia tästä kesästä. Suunnittelen hieman jo juhannusmenoja, mutta päällimmäisenä mielessä on kotireissu. En ole taaskaan käynyt pitkään aikaan kotona, toivottavasti ensiviikolla pääsen tämänkin asian korjaamaan!

Tämän postauksen kuvat eivät välttämättä kauheasti sovi tämän tekstin kanssa, mutta satuin vihdoin saamaan näiden kuvauksien kuvat itsellenikin asti. Joten pitäähän ne nyt nopeasti päästä näyttämään! Koska kuvat eivät välttämättä sovi tämän tekstin kanssa, taitaa koko postaus taitaa olla yksi iso sekamelska. Paljon on ehtinyt sattua näinä kiireisinä päivinä ja toivonkin pääseväni kertomaan teille niistä pian. Olen saanut paljon uusia tuttuja, oppinut laittamaan hiuksia ihan uudella tavalla sekä päässyt hieman alennusmyyntien makuun. Pääsin myös toteuttamaan erästä projektia, joista tekin pääsette kuulemaan ihan lähipäivinä!

1 kommentti: