keskiviikko 18. toukokuuta 2016

UUSIA TREENIVAATTEITA

Tässä postauksessa olisi esillä Budapestin reissun ehkä eniten rahaa vienyt osio: ostokset. Ja jos vielä tarkennetaan, kotiin viemisiksi lähti pääasiassa vain treenivaatteita. Nämä ihanat kesäkelit ovat todella innostaneet liikkumaan, jonka lisäksi uusille vaatteille on tarvetta hiljattain startanneen projektini vuoksi.

Pitkiä trikoita itselläni ei ole oikeastaan kuin yhdet, joita olen tykännyt pitää. Sen vuoksi oli enemmän kuin ihana saada uusia pöksyjä kaappiin! Nämä ovat olleet ihan vapaa-ajallakin mukavat päällä, joten tuntuu että housut ovat aina pesussa. Noiden mustien trikoiden ihana verkkokangas koitui kyllä itselleni kohtaloksi eräänä kauniina ja aurinkoisena agilityn täyttämänä päivänä. Sanotaan vaikka vain niin, että nyt itselläni on noista verkoista ihanat vauhtirusketusraidat reisissä :D

Kuvan topit olivat hieman tuollaiset "must-have" jutut. Kun näin nuo kaupassa, oli ne pakko saada myös kotiin. Molemmissa topeissa on sisäänommellut urheiluliivit, jotka ovat olleet ihan mukavat käytössä. Rakastuin toppien leikkauksiin, sillä harvemmin urheilutopeissa näkee tuollaisia yksityiskohtia. Ihanan viileitä varmasti ovat kun kesä pääsee kunnolla iskemään päälle!

Mitä mieltä olette näistä uusista vaatteista?

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköisiä treenivaatteita! :) Mun pitäisi itsekin ostaa itselleni jotkut hyvät vaatteet lenkkeilyyn ja juoksemiseen, mutta ehkä sitten kesällä, kun kesätöistä sitä palkkaa saa.

  En nyt muista, ootko ennen kirjoittanut tänne jotain, mutta haluaisin kysyä, millaiset lenkkarit sulla on? Että onko sulla kokemusta esimerkiksi Niken tai Adidaksen juoksukengistä vai suosittelisitko kenties jotain muuta merkkiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse pidän kyllä kovasti myös näistä! Kesälle on aina ihana ostaa uudet treenivaatteet kun nuo kelit innostavat liikkumaan :)

   En ole ennemmin kirjoittanut mitään tuosta aiheesta, mutta innostuin tuosta sen verran että taidan väsätä oman postauksen noista lenkkareista. Saattaa hetki mennä ennen kuin päivän valoon postaus pääsee, mutta tuotannossa on! Mutta noista merkeistä suosittelen enemmän Adidasta :)

   Poista
 2. Se on muuten hassua miten paljon treeni motivaatiota, uudet vaattet voivat antaa, haha :-D Tosi hienoja vaatteita oletkin löytänyt, noissa kelpaa kyllä urheilla :-)

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, tavallaan tämäkin on välineurheilua mutta onko sillä sitten merkitystä jos vaan liikkuu enemmän? :D Mielestäni ei!

   Poista
 3. Toimiiko noi sisäänommellut urheiluliivit hyvin? En oo ite uskaltanu koskaan ostaa, kun jotenkin on epäilyttänyt onko ne riittävän tukevat juostessa :) P.S. Sulla on monissa postauksissa tosi ihania kuvia!

  https://elamaatangolla.blogspot.fi

  VastaaPoista