sunnuntai 8. toukokuuta 2016

MEISTÄ TULI TEEKKAREITA !!

Kuvista kiitos Mika Kiviluoma / TT-Kamerat, ryhmäkuvasta kiitos TT-Kamerat

Täällä teille kirjoittelee ensimmäistä kertaa virallisesti aito Tampereen teekkari! Viikko sitten meidät fuksit kastettiin Tammerkoskessa tämän rankan Wapun jäljiltä, jonka ansiosita meistä tuli teekkareita. Nyt voin rehellisesti sanoa olevani toisenpolven teekkari, sillä järjestettiin siinä samalla isälleni yllätys. Isä sai haasteen ja pääsi (tai joutui) kanssani koskeen! Kuinka upea olikaan huomata yleisön lähtevän mukaan tähän yllätykseen taputtaen iloiset ilmeet kasvoillaan. Eiköhän isän ollut aikakin jo mennä koskeen, sillä nyt taisi tulla se 25 vuotta isän opiskelujen aloittamisesta eikä häntä ikinä olla kastettu koskessa.

Mitä tuosta päivästä nyt vielä kertomaan? Olihan se aivan mahtavaa päästä oman isän kanssa koskeen syntymään teekkariksi! Vaikka vesi oli kylmää, oli meidän korissa niin mahtava fiilis skumppasuihkujen keskellä ettei se vesi tuntunut mitenkään mahdottoman kylmältä. Ehkä siihen mahtoi vaikuttaa myös edellisen "päivän" tunnin unet. Toisinsanoen Wapun loppurutistus meni oikeastaan samoilla silmillä.

Nyt voin rehellisesti sanoa ymmärtäväni tämän vapun jälkeisen olon, eli vapputyhjiön. Kun kaksi viikkoa on tullut hypättyä joka päivä jossain emäteemua suorittaen sekä hieman muutenkin, on tämä kulunut viikko tuntunut varsin oudolta. Mihinkään ei ole ollut pakko mennä, vaan sitä aikaa on ihan aikuisten oikeasti ollut. Mutta mikä tässä vapputyhjiössä onkaan se kurjin? Se että seuraavaan vappuun on vielä 358 päivää jäljellä!

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta, nyt saadaan ihan luvalla kyseenalaistaa kaikki sillä nyt me ollaan TEEKKAREITA!!

6 kommenttia:

 1. Hyvä fiilis ja tunnelma välittyy kyllä mahtavasti kuvista ja tekstistä! Ihana idea että sun isäkin pääsi mukaan!(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä vaivan mahtava juttu! Kuvaaja on kyllä onnistunut tehtävässään :)

   Poista
 2. Niin hyvätuulisia kuvia ja teksti<3 Ihanan yllätyksen järjestitte:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätettävä lupasi että saan maksaa tämän vielä jotenkin, saa nähdä ;)

   Poista
 3. Upealta kuulostaa ja näyttää:) Haha seuraavaa vappua ootellessa:') ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mukava kuulla että joku muukin odottelee ;)

   Poista