keskiviikko 25. toukokuuta 2016

KUN ELÄMÄ HYMYILEE

© Sami Aalto / http://www.samiaalto.com

Tiedättekö tunteen, kun elämässä sattuu kaikki menemään niinkuin pitääkin? Olen nyt parisen kuukautta elänyt epätoivon partaalla. Oikeastaan kaikki on mennyt surkeasti eikä mikään asia ole mennyt niinkuin olisi pitänyt. Olen stressannut asuntoasioista sekä muuttopuuhista, jonka lisäksi opinnot eivät oikein ole edenneet eikä töihin ole saanut tunteja tarpeeksi. Tästä on seurannut varsinainen rahoituskriisi, varsinkin kun opiskelijana jäät täysin loukkuun kesän tullen. Opintotukea ei saa, eikä opiskelija kuulu edes yleisen asumistuen piiriin. Kiitos vain sille nerolle, joka on tämänkin keksinyt! Ja hetkenä jolloin kuvittelet ettei mikään voisi enää mennä huonommin, kävelet töihin ja huomaat jonkun päättäneen varastaa pyöräsi...

Mutta esimerkiksi eilen tällä suunnalla on ollut aivan mahtava päivä. Kaunis ilma on piristänyt hieman tuon pyörähomman jäljiltä. Satuin saamaan sittenkin erään matikan kurssin läpi (JEEE!!!). Tämän lisäksi ennen töihin lähtemistä sain mieluisan puhelun, jossa kerrottiin minun saaneen hakemani työpaikan. Pääsen aloittamaan uudessa työpaikassa Tampereen keskustassa kesäkuun alussa. Kotoa löytyy edes jonkinlainen pyörä varastetun tilalle ja nyt kesän kahta työtä tehdessä ei rahoituksesta (toivottavasti) tarvitse murehtia niin paljoa. Mutta ettei tämä ihan liian iloiseksi menisi, arvatkaa vaan kuka sattui unohtamaan työpaikan avaimen henksutiloihin, jonka seurauksena oltiin kaikki ilman avainta parisen tuntia.

On ihana huomata, että ympäriltä löytää näinkin mahtavia ihmisiä. Viimeisen kuukauden aikana on omia vanhempiaan osannut arvostaa taas aivan uudella tavalla, vaikka kotona ei olekaan päässyt käymään hetkeen. Eikä kesällä välttämättä kauheasti edes ehdi, mutta toivotaan aikaa riittävän edes muutaman käynnin verran. Lunan kanssa päästään nyt sunnuntaina ensimmäisiin virallisiin agilitykisoihin, joten toivottavasti sekin tulee viemään tästä kesästä aikaa.

Toivottavasti teidän lukijoiden elämä hymyilee yhtä mukavasti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti