tiistai 24. toukokuuta 2016

KIRPPARILÖYTÖ

En tiedä olenko koskaan aikaisemmin tuonut tätä puolta itsestäni esiin blogimaailman puolella, joten tämän postauksen jälkeen varmasti tiedätte. Olen hulluna kirppareihin! Itseasiassa olen todella laiska kiertämään tavallisia kirppareita, mutta nämä Facebookin kirpparit ovat ehdottomasti heikko kohtani. Yleensä minkä tahansa isomman ostoksen tullessa eteen, kierrän aina kaikki nettikirpparit läpi ennen kauppaan ryntäämistä.

Ihan hetki sitten tuli kaveriporukalla puhe riippuvuuksista enkä silloin osannut sanoa mikä mahtaisi olla omani. Nyt tiedän ja tämä se on! En ehkä edes uskalla ruveta laskemaan kuinka monelle Facen kirpparille kuulun. Luultavasti yli 70% ryhmistä joissa olen Faceookissa on erilaisia kirppareita. Ajoittain näistä tulee kotiutettua paljonkin tavaraa, mutta nyt taas ikuisuuteen ei ole lähtenyt mitään kotiin.

Postauksen ideanahan oli se, että koin tarvetta päästä hehkuttamaan uusinta kirppariöytöäni. Löysin nämä ihanat Tiger of Swedenin oikeastaan uudenveroiset farkut Facen kirpparilta kahdellakympillä! Omasta mielestäni nämä olivat varsinainen löyty. Kotona kokeiltuani totesin nämä aivan ihaniksi päällä, joten luulisin farkkujen näkyvän päälläni useasti tulevaisuudessa. Ehkä tuleva kesä hillitsee näiden käyttöä, tai ainakin toivotaan että saataisiin vihdoin nauttia lämpimästä kesästä!

1 kommentti:

  1. Itse kierrän fb-kirpparit vähän kauempaa, tuntuu ett sielä on aina jotenkin hirvee sekasorto ja aina jotain mitä menee pieleen.. Mutta ehkä mulla on sit vain henkilökohtasesti huono tuuri. Tosi kivat farkut olet kyllä löytänyt :-) Ja onhan se tietysti paljon ekologisempaa ja ystävällisempää kukkarolle ostaa kirppareilta! Mutta itse kyllä tosiaan suosin niitä ei netissä olevia "oikeita" kirppareita :-D

    Janica K.

    VastaaPoista