torstai 12. toukokuuta 2016

KAMERA, ÄÄNI, OLKAA HYVÄ !

Hei jälleen pitkästä aikaa! Vaikka vappukiireet ovat nyt jo selvästi takana päin, on tätä kiirettä riittänyt tälle viikkoa enemmän kuin tarpeeksi muutenkin. Pahoin päälle painavat tenttiviikot ovat vieneet kaiken ylimääräisen aikani sitten töiden ohella. Pitkiä päiviä on ollut, joten vapaa-aika on jäänyt hieman vähälle. Lämpöisistä säistä en ole päässyt kunnolla nauttimaan kun on pitänyt aivan päntätä tentteihin.

Oikeastaan tenttiviikkojen ja töiden lisäksi aikaani on vienyt kahden päivän verran hieman erilaisempi aktiviteetti. Huhtikuun alussa sain tiedon pääseväni Luokkakokous 2 -elokuvan avustajaksi! Olen viettänyt nyt kaksi päivää aamu seitsemästä myöhään iltaan saakka Hämeenlinnassa leffakuvauksissa. Siellä on tehty historiaa ja kuvattu Suomen elokuvahistorian suurin yökerhokohtaus. Olen päässyt tanssimaan jalkani aivan kipeiksi asti. Syksyllä nähdään pääsikö oma naama ihan valkokankaalle saakka, pysykää siis tarkkana!

Kuvauspäivät ovat kestäneet noin 14 tuntia, jonka vuoksi olen ollut melkoisen väsynyt kotiin päästessä. Mutta yhtäkään kuvaushetkeä en jättäisi näin jälkeen päin ajateltuna välistä. Kokemuksena tuo oli aivan mahtava! Luultavasti en saa koskaan tarpeekseni tästä fiilistelystä, meitä avustajia kohdeltiin niin mahtavasti. Vaikka rakastan tanssimista baarissa, voin kertoa että tuollaisen päivän jälkeen koroilla tanssiminen alkaa väsyttämään kummasti. Taukoja meillä on ollut kuvauksista kuitenkin melkoisen mukavasti, eikä nälkäkään ole päässyt yllättämään. Tämän enempää en näistä kuvauksista en valitettavasti teille voi kertoa, syksyllä tosiaan sitten valkokankaalta tätä reissua voi enemmän tarkastella! ;)

Ihanaa loppuviikkoa jokaiselle! ♥

2 kommenttia:

  1. Harmi vain ettei kyseinen paikka oo ollut moneen vuoteen enää auki :)

    VastaaPoista