sunnuntai 15. toukokuuta 2016

AURINKOA JA AURINKOLASEJA

Näiden aurinkoisten päivien yllätettyä (ja näiden sateiden myös) on itsestäni tullut jälleen varsinainen aurinkolasien suurkuluttaja. Kun vielä auton omistin, en oikeastaan edes ole pystynyt ajamaan ilman aurinkolaseja. Tämä opittu tapa on hieman vähentynyt nyt kun autolla ajamiset ovat vähentyneet, mutta kyllä nuo lasit ovat lähes aina laukussa mukana. Sen vuoksi tästä nyt kirjoitankin, sillä tajusin hiljattain etten ole teille päässytkään esittelemään melko uusia, ihania aurinkolasejani!

Sain siis viime vuoden maaliskuulla synttärilahjaksi uudet aurinkolasit. En ole aikaisemmin omistanut kunnollisia laseja, vaan yleensä kaupan hyllyltä on mukaan tarttunut vain jotkut halvat mukaan. Näiden lasien valitsemiseen kulutin paljon aikaa! En ole koskaan ollut perus Rayban tyyppinen ihminen, vaan olen aina pitänyt isoista ja hieman kissamaisista laseista. Kotiin lähti nämä Espritin aurinkoolasit. Vuoden käytön jälkeen en voi kuin sanoa olevani tyytyväinen näihin!

Uskokaa tai älkää, mutta oikeasti laadukkailla aurinkoaseilla on todella suuri merkitys. Viime keväänä seurattiin auringonpimennystä kotipihaltani aurinkolasien läpi. Sanotaan vaikka vaan näin, että enää sen jälkeen en ole laittanut mitään halvempia laseja päähäni. Ihan huikea ero halppis lasien läpi katsotun ja oikeiden lasien välillä!

Näissä omissa laseissani olen rakastunut tuohon muotoon sekä väriin. Tavallisten mustien rinnalla nämä ehkä hieman leopardikuviota muistuttavat lasit ovat olleet varsinainen piristys. Lisäksi näin vaalean ihon ja hiusten kanssa ne sopivat aivan ihanasti. En olisi parempia pystynyt itselleni löytämään! Hinta-laatu suhteeltaan nämä ovat olleet myös erinomaiset. Vaikka laseja kuinka suojelisi, on niillä yleensä tapana ennemmin tai myöhemmin hieman naarmuuntua. Näin ei ole näiden kanssa käynyt, vieläkin ovat oikeastaan uudenveroisessa kunnossa!

Näitä laseja esitellessäni päädyin selailemaan Espritin omia kotisivuja, ja arvatkaas mitä? Heiltä löytyy nykyään verkkokauppa (klik)! Innostuin selailemaan sivuja melkoisesti ja siinä sivussa löytyi kotiin kaikkea kivaa.

1. Peitto 79,99€ - täältä 2. Tyynynpäällinen 17,99€ - täältä 3. Peitto 79,99€ - täältä 4. Tyynynpäällinen 19,99€ - täältä


Kollaasin kuvista saattanee päätellä, mikä väri on itselläni tällä hetkellä suuressa suosiossa. Mutta katsokaa nyt noita värejä ja kuvioita! Uudet sohvatyynyt taitavat joutua nyt ostoslistalle, eli ei kun seuraavaa palkkapäivää odottelemaan!

2 kommenttia:

  1. Se on kyllä täysin totta, että eron halpislasien välillä hiomaa! Nimim. silmäni onneksi vain melkein polttanut :/ Nuo sun pokat ovat muodoltaan ja kuosiltaan aivan täydelliset! Itsekin odottelen, että pääsen teettämään omiini linssit niin saan viskottua nämä vanhat ja hirveät kaappiin varalle :D Mäkin käytän arskoja pääosin autoillessa, mutta onhan se kiva kun on nätit yksilöt nassua koristamassa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava etten ole ainut joka huomaa tuon eron! Nämä omat ovat olleet ainakin niin huiput. Pitää toivoa että saisit itsekin äkkiä uudet tulille ja kesän startattua kunnolla uusien lasien kanssa! :)

      Poista