tiistai 5. huhtikuuta 2016

SIVELTIMIÄ


Hei jälleen! Tällä kertaa ajattelin esitellä teille jo aikaisemmin tässä postauksessa mainitsemani uudet siveltimet. Ostin nämä siis Miamin reissulta Contour Kitin kaveriksi pitkän pohdinnan jälkeen. Näitä ostaessani näky on ollut varmaan melkoinen pohtiessani monien siveltimien väliltä miehen seistessä kyllästyneenä vieressä.

Viimein kotiin viemisiksi lähti mukaan EcoToolsin sivellinpaketti, joka sisälsi viisi sivellintä. Hinta-laatusuhde on mielestäni näissä upea, ja nyt hetken käytön jäljiltä olisin ollut valmis maksamaan tästä 14 dollarin paketista enemmänkin. Tällaiselle surkealle meikkaajalle sopivan jämäkät, mutta silti iholla miellyttävät siveltimet olivat varsinainen nappiostos. Siveltimet ovat sopivan kokoisia myös mukaan otettavaksi, eivätkä täytä koko meikkipussia.

Kotona innostuin googlettelemaan tätä merkkiä hieman enemmän. Onnekseni näitä myydään näköjään ainakin Sokoksella, tosin hinta on hieman enemmän mitä itse näistä maksoin. Mielestäni nämä olivat kuitenkin sen verran laadukkaita, että tuo 6-17 euroa siveltimestä ei ole mitenkään mahdoton. Sivellinpaketteja saa suhteessa edullisemmin ostettua, mikäli tarve on useammalle erilaiselle.

Siveltimien varret on tehty bambusta ja metalliosat kierrätetystä alumiinista. Itse sivellin on tehty synteettisestä materiaalista, joten se on sopiva myös vegaanituotteita suosivalle. Suosittelen kyllä erittäin lämpimästi tätä sarjaa, käykää edes liikkeessä kokeilemassa mikäli uusille siveltimille ei tällä hetkellä olisikaan tarvetta!

Oletteko aikaisemmin kuulleet tästä merkistä?

4 kommenttia:

 1. Mä olen kuullut paljon Ecotoolsista ja houkuttelisi kokeilla itsekin, mutta olen lukenut hyvin monelta kuitujen olevan tosi kovia ja raapivia :( Käytän itse tällä hetkellä Zoevan vegaanisia siveltimiä, mutta tarvetta olisi parille muulle siveltimelle joita löytyisi Ecotoolsilta. Ovatko kuidut mielestäsi kuinka kovat johonkin perussiveltimeen nähden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omasta mielestäni ei ole mitenkään kovia, ainakin tuo varjostuksiin käyttämäni sivellin on oikein mukava. Mutta mistäpä minä tiedän kun mahdottomasti en ole erilaisia siveltimiä käyttänyt :D
   Varmasti pehmeämpiäkin löytyy en sillä sano, mutta itse olen näistä tykännyt enkä äkkiä ajatellut vaihtaa :)

   Poista
 2. Ihana postaus taas kerran! ❤️

  VastaaPoista