perjantai 1. huhtikuuta 2016

RUTIINIA HAKEMASSA


Kuinka ihana onkaan löytää itsestä kisakuvia aivan sattumalta. Varsinkin kun kuvat ovat vieläpä aivan upeita! Eli heti näin alkuun iso kiitos Valon kotisivut / Sami Ritoniemi kuvista, ja etenkin siitä että niitä sai myös käyttää!

Tämän postauksen kuvat ovat flasbackfridayn kunniaksi niinkin kaukaa kuin tämän viikon maanantailta. Kävin Lunan kanssa pitkästä aikaa epävirallisissa kisoissa hieman hakemassa rutiinia sekä pitämässä hauskaa. Ehkä kesällä päästään sitten ihan oikeisiin kisoihin. Tällä hetkellä keppien edistyminen näyttää hyvältä!

Oikeastaan jos totta puhutaan, nuo kisat meni sen verran huonosti, ettei niistä paljoa mainitsemisen arvoista löydy. Nämä kuvat kuitenkin halusin päästä teille näyttämään! Ensimmäisen radan mokat laitan täysin omaan piikkiini, ohjaus oli hieman mitä oli kun vauhdin huumassa luotin koiraan hieman liikaa. Mutta se toinen rata.. Sen laitan kyllä täysin koiran syyksi! :D Vai mitä mieltä olette, kun koira oli jo putken suulla ja päätti yhtäkkiä pyörähtää ympäri mennen sittenkin putken toisesta päästä sisälle? Kyllä siinä tilanteessa hieman ärsytti kun kuvittelin, että oltaisiin jo tämän temppuilun yli päästy. Koiralla oli ainakin kuvista pääteltynä sen verran hauskaa, että mitäs sitä pientä nyt moittimaankaan.

Ihanaa aprillipäivää jokaiselle, älkääkä antako muiden huiputtaa teitä!

4 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia!♥ Oon kerran käyny oman koiran kanssa pelastuskoira radalla, mutta sen toiminta muistuttaa enemmän jotain hamsteria ettei se oikeen osaa mitään :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D noh äkkiäkös sitä oppii, kyllä nuo lunan ekat kerrat radalla on muistuttanut myös hamsteria. Nopeasti näillä kavereilla on tapana oppia :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, Luna on kyllä varsinainen sydänten murskaaja <3

   Poista