perjantai 18. maaliskuuta 2016

Q&A -VASTAUKSIA

Heti näin alkuun, iso kiitos teille näin ahkerasta kysymyksien keksimisestä! Näitä tuli sen verran pitkä lista, että pakostakin jouduin hieman karsimaan. Näiden vastaamiseen on kestänyt kauemman kuin haluaisin myöntää, sillä montaa kohtaa olen joutunut oikeasti pohtimaan. Mutta tässä ne vastaukset viimein olisivat!


YLEISTÄ
Millainen olet luonteeltasi? Äkkipikainen, varsin tunteellinen ja huolehtivainen.
Mitkä ovat vahvuutesi? Vahvuutenani on ehdottomasti vaikeuksien kohdatessa "uudelleen nouseminen". Monesti hetkeksi vaivun epätoivoon, mutta varsin äkkiä sieltä noustaan uudella tarmolla.
Missä haluaisit olla hyvä? Haluaisin olla hyvä ratsastaja
Mielestäsi paras tapa rentoutua? Ehdottomasti lähteä rauhalliselle ratsastuslenkille tai koiran kanssa lenkkeilemään hyvän musiikin soidessa.
Tykkäätkö laittaa ruokaa? Tykkään, kuitenkin yksin asuessa se jää oikeastaan aina.
Jos tilillesi kilahtaisi ylimääräinen kymppitonni, mitä tekisit sillä? Lähtisin reissuun ja ostaisin Chanelin.
Rehellisesti, pidätkö materiasta? Oi kyllä, kyllä pidän!
Tärkeimmät esineesi? Lompakko ja kihlasormus
Lempivärit pukeutumisessa? Vaatekaappiin kun katsoo niin sanoisin musta, mutta pidän valkoisesta sekä viininpunaisesta tällä hetkellä.
Miten vietät juhlapyhiä? Juhlapyhät vietän pitkälti puoliksi miehen vanhempien luona ja puoliksi omieni luona.
Laji, jota haluisit kokeilla? Tankotanssi, amerikkalainen jalkapallo sekä seiväshyppy
Ketkä ovat sinulle läheisimmät ihmiset? Vanhemmat sekä tietysti poikaystävä

KOULU
Mitä opiskelet? Opiskelen Tampereen teknillisessä yliopistossa materiaalitekniikkaa
Miten päädyit alalle? Oma isäni on valmistunut kyseisestä koulusta, joten lapsesta saakka olen jotenkin vain ajautunut sitä kohti. Heti lukion jälkeen hain TTY:lle, mutta ennen pääsykokeita tuli ajatus, että ei se ole välttämättä sittenkään sitä mitä haluan. Kun välivuosien aikana ei ajatus tulevaisuudesta selkiytynyt yhtään ja kovasti halusin päästä jo opiskelemaan, päädyin tälle koulutaipaleelle.
Ootko enemmän käytännöllinen vai teoreettinen? Teoreettinen
Mikä on sun unelma-ammatti? Lapsena olen haaveillut eläinlääkärin ja arkkitehdin urasta, mutta tällä hetkellä varsinaista unelma-ammattia ei ole. Tällä hetkellä menen sinne, minne tuuli kuljettaa.
Parhaimmat opiskelijabileet, joissa olet ollut? Voi apua, tuntuu että kaikissa olen ihan fiiliksissä niin en osaa kyllä parhaita bileitä sanoa!
Onko sulla jo monta haalarimerkkiä? Kyllähän niitä on kertynyt


ASUMINEN, MATKUSTELU
Lempivärit sisustuksessa? Pidän valkoisesta sekä ruskiean ja harmaan eri sävyistä
Kuvaile nykyistä asuntoasi Varsin räikeä keittiö, muutoin pitkälti valkoinen yksiö
Missä haluat asua vanhempana? Toivoisin pääseväni joskus muuttamaan edes hetkeksi ulkomaille. Mutta mikä lasketaan vanhempana? Olisihan se hienoa asua eläkkeellä jossain Floridan lämmössä talvet ja palata Suomeen kesällä.
Voisitko muuttaa ulkomaille tilapäisesti tai pysyvästi? Jos kyllä, niin minne? Kuten ylempänä mainitsin, kyllä voisin. Etenkin Amerikassa tai Australiassa olisi ihana asustaa vähän aikaa.
Missä olet matkustellut? Mikä on ollut lempipaikkasi? Olen käynyt Kanarian saarilla, Egyptissä, Turkissa, Thaimaassa, Lontoossa, Roomassa, Prahassa, New Yorkissa sekä nyt viimeisimpänä Miamissa. Näistä lemppari taitaa olla New York.
Minne haluaisit matkustaa? Haluaisin kovasti käydä Australiassa, Bora Boralla sekä Islannissa.
Paras matkamuistosi? Oman isän kanssa oli hieno viettää viikko New Yorkissa. Mutta yksittäistä tapahtumaa/hetkeä en osaa sanoa

TULEVAISUUS, MENNEISYYS, NYKYHETKI
Missä näet itsesi 5 vuoden, entä 10 vuoden päästä? 5 vuoden päästä olen toivottavasti pian valmistumassa, asutaan omassa kodissa ja meillä on toinenkin koira. 10 vuoden kuluttua näkymä on melko samanlainen, mutta toivottavasti siihen mennessä on ehtinyt asua hetken ulkomailla ja alla olisi vakituinen työpaikka.
Oletko joskus tehnyt uudenvuoden lupauksia? Jos kyllä, niin pitikö lupauksesi? Itseasiassa tänä vuonna tein, vaikka yleensä minulla ei ole tapana. Tämän vuoden lupaukseni oli syödä terveellisemmin, ja pysyä tässä lupauksessa vähintään kuukauden. Ja kyllä lupaus piti ainakin tuon kuukauden! :D
Tavoitteesi vuodelle 2016? Tämän vuoden tavoitteena olisi päästä Lunan kanssa starttaamaan agiradoilla.
Kolmella sanalla, millainen oli vuosi 2015? Tunteikas, odottava sekä menevä
Paras asia lapsuudessasi? Tätä piti miettiä pitkään, kun oikeastaan en osaa äkkiseltään sanoa yhtä tiettyä asiaa. Mutta mielestäni paras asia lapsuudessani on ollut se, että äiti on ollut kotona. Koulupäivän jälkeen kotona on aina ollut joku kyselemässä päivästä ja ruoka on ollut valmiina.
Onko nimellesi joku tarina? Äiti on aina pitänyt kirjasta Pikku Heidi
Mitkä ovat suurimmat saavutuksesi tähän asti? Luultavasti opiskelupaikka
Mitä kaikkea olet tehnyt työksesi? Pääasiassa olen ollut myyjän hommissa, mutta pari kesää on tullut vietettyä tuotannon puolella.


SYVÄLLISTÄ
Mitä haluat elämältä? Onnelisuutta sekä mahdollisimman paljon eri asioiden kokemista
Mitä mielestäsi onnellisuus on? Onnellisuus on sitä, että tuntee olonsa hyväksytyksi eikä aamuisin ylösnouseminen tunnu mahdottomalta.
Mitkä asiat saavat sinut iloiseksi? Yksi sana: Luna. Kotiin on aina ihana palata kun vastassa on niin iloisesti odottava pieni koira.
Mistä suutut varmasti? Varsinaisesti suuttumaan minua ei saa helpolla, mutta otan kierroksia etenkin siitä jos minulle ei ilmoiteta muuttuneista suunnitelmista tai jos itse pitää kokoajan olla kyselemässä mitä nyt, koska, missä ja milloin.
Oletko ennemmin positiivinen, pessimisti, realisti vai unelmoija? Olen ehkä pessimistin ja unelmoijan väliltä, sillä kumpiakin piirteitä löytyy paljon.
Paras elämänohje, jonka olet saanut ja keneltä? Meillä kotona on aina sanottu, että köyhällä ei ole varaa ostaa halpaa. Mielestäni varsin hyvä elämänohje, joka tarkoittaa esim. hieman kalliimpien takkien ja kenkien ostoa, jotka kestävät sitten vuosia. Käytän yhä 7 vuotta vanhaa järjestelmäkameraani, joka on ollut jokaisen pennin arvoinen ja on sitä yhä.
Mihin olet tyytyväinen itsessäsi? Entä elämässäsi? Itsessäni olen tyytyväinen kokonaisuuteen - kaikkea ei voi saada eikä itseään pysty mahdottomia muuttaa ja olen hyvksynyt sen. Elämässäni olen tyytyväinen ystäviin ja normaaliin arkeen.
Onko jotain, mitä haluaisit kehittää tai muuttaa? Haluaisin päästä pyörittämään jälleen sitä yhteistä arkea, eli päästä muuttamaan saman katon alle.
Mitä sanoisit 16-vuotiaalle itsellesi? Kaikessa ei tarvitse olla paras, eikä edes hyvä. Asioilla on tapana järjestyä, vaikka aina ei siltä vaikuttaisi. Joskus se vie vaan paljon aikaa, jota tulee antaa itselleen. Anna periksi, murehdi ja huuda vastoinkäymisien kohdatessa, mutta nouse hetken kuluttua uudelleen ylös. Älä luota liian helposti ihmisiin, mutta ole avoin äläkä leimaa ketään ennakkoluulojen perusteella. Uskalla päästää ihmisistä irti äläkä jää roikkumaan vanhaan. Huominen koittaa huomattavasti valoisampana kun annat sille mahdollisuuden ja uskallat luopua vanhasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti