torstai 3. maaliskuuta 2016

MALLISOPIMUS


Huh, vihdoin ehdin palailla tänne blogin pariin kaikkien kiireiden keskeltä. Opiskelut, työt, etäsuhde, koiran treenit sekä tenttiviikon tällainen kevyt yhteen sulautuminen on vienyt viimeisen viikon aikana oikeastaan kaiken ajan ja voimat. Kuinka helpottunut olo voikaan olla kun viimeinen tentti oli eilen ja huomenna auto starttaa kohti Rukaa!

Mutta tosiaan näistä kiireistä en ajatellut kirjoitella tänään. Olen vihdoin saanut monen kuukauden mittaisen projektini päätökseen varsin mieleisellä päätöksellä. Kävin viime kuun puolessa välissä mallitoimiston tapaamisessa, josta jäi todistusaineistoksi kuvat mallitoimiston sivuilla. Pitkään olen tätä miettinyt mutta toteutus on aina jäänyt ajatuksen tasolle. Voitte vain kuvitella kuinka hassu olo itsellä on tästä koko hommasta, hui!

Sivuille pääseminen edellytti mallikansion omistamista, jonka halusin teetättää itse valitsemallani kuvaajalla. Pienen yhteistyön merkeissä kävin kansion kuvat kuvauttamassa Suvi-Marja Tuulialla kaksiosaisessa kuvauksessa. Kuvauksen ensimmäinen osa saatiin järjestettyä marraskuulle täällä Tampereella luonnon keskellä. Kuvauksesta jäi itselle varsin hyvä fiilis, vaikka pystyn yhä tuntemaan varpaissani sen päivän kestäneen syväjään vähissä vaatteissa hyppimisen seurauksena. Mutta täysin sen arvoista se oli, kuvat olivat upeita ja en tullut edes kipeäksi!

Kuvauksen toinen osa järjestettiin Suvi-Marjan omassa studiossa Kauhavalla Etelä-Pohjanmaalla. Tästäkin kuvauksesta jäi todella hyvä fiilis. Useaan otteeseen pääsin nauramaan itselleni heiluessani studiossa korkokengillä mustan taustan ympäröimänä, kun tasapaino meinasi totaalisesti pettää.

Mitä mieltä olette kuvista?

14 kommenttia: