tiistai 15. maaliskuuta 2016

MUUTTOUUTISIA


Varsin kaunista ja aurinkoista päivää sinne ruudun taakse! Ihanan aurinkoiset päivät ovat saaneet oman mielen vielä normaaliakin korkeammalle, vaikka valolla täyttyneet päivät ovat jo tässä vaiheessa vaikuttaneet yöuniini melkoisesti. Tähän aikaan vuodesta jäävät omat yöuneni aamusta lyhyiksi, sillä valo herättää virkeänä uuteen päivään välillä liiankin varhain. Mutta toisaalta mitä sitä valittamaankaan, varsinkaan kun en tunne yleensä oloani mitenkään väsyneeksi päivän aikana. Tulee siis lisää tunteja päivään käytettäväksi!

Nämä muutama ihanan aurinkoinen kevätpäivä ovat tainneet kuitenkin jäädä oman hymyni varjoon. Varsin äkisti tyhjenevä kämppäkin sen taitaa kertoa, että kohta tämä neiti ei enää asu tässä huiman suuressa 34,5 neliön yksiössä yksin! Olen niin onnellinen kun päästään jo tässä vaiheessa kevättä muuttamaan takaisin saman katon alle. Etäsuhteella on toki omat hyvät puolensa, tai no, ketä tässä nyt yritän edes huijata. Tämä hieman yli puolivuotta erillään on ollut yhtä tuskaa, joten en malta odottaa yhteisen arjen pyörähtämistä jälleen käyntiin! ♥

Olen tässä nyt pian viikon elänyt ilman sohvaa ja keittiönpöytää, jonka lisäksi leivänpaahdin ja ihana pinkki vedenkeittimeni ovat vaihtaneet omistajaa. Mutta mitäs minä ylimääräisilläkään, syksyllä kun miehen asuntoon ostettiin kaikki uudet vempeleet niin joutaa nämä vanhat kiertoon. Muutamia uusiakin asioita on tähän asuntoon ehditty jo hommata. En kyllä muista koska viimeksi näin helpolla olisin päässyt muutossa, senkun vanhat kamat alta pois ja uudet tilalle. Toisaalta vielä ei tässä tohinassa olla päästy kunnolla käyntiin, joten luultavasti manaan vielä moneen kertaan tätä muuttamisen "helppoutta". Aika näyttää!

4 kommenttia: