lauantai 5. maaliskuuta 2016

CONTOUR KIT

Tämän korustusbuumin ollessa huipuillaan sain ostaa itselleni Miamin reissulta synttärilahjaksi Anastasia Beverly Hillsin korostuspaletin. Muutamia viikkoja tätä kokeilleena voin kertoa olevani koukussa. Vaikka tämä on mielestäni aivan ihana ja riittoisa tuote, en kuitenkaan olisi valmis maksamaan tästä melkein 70 euroa. Amerikan reissulla käyvien kannattaa napata tämä esimerkiksi Ultasta mukaan, tällä hetkellä 40 dollarilla.

Mikäli joku ei ole vielä sattunut tietämään, tästä paletista löytyy siis yhteensä kuusi eri väriä. Kolme vaaleaa sävyä on tarkoitettu kasvojen korostukseen ja kolme tummaa kasvoten varjostukseen. Ymmärtääkseni yksittäisiä värinappeja on mahdollista ostaa erikseen, eli yhden sävyn loputtua ei tarvitse välttämättä rynnätä kauppaan ostamaan täysin uutta palettia.

Ensimmäisiä kertoja olen katsonut palettia suu auki tietämättä oikein mitä tehdä. Olen ollut aina surkea meikkaamaan ja yleensä meikkausrutiineihini on kuulunut juuri ja juuri ripsien taivutus + ripsiväri. Onneksi satuin olemaan käymässä kotona jossa pikkusiskoni opetti minua käyttämään tätä palettia. Eihän se käyttö loppujen lopuksi mitenkään kamalan vaikeaa ollut, mutta kyllä harjoittelua vielä vaatii. Tähän mennessä olen tehnyt varjostukset sen verran haaleana, että hieman epäonnistunut lopputulos ei ole heti hyppinyt räiskyvästi silmille, vaan se on ollut vielä mahdollista korjata.

Mikäli tähän palettiin malttaa panostaa, niin suosittelen panostamaan myös hyviin siveltimiin. Itse ostin samalla reissulla uudet siveltimet synttärilahjapakettiin, sillä tähän menessä en ole tainnut omistaa yhtäkään mainitsemisen arvoista. Sopivan jämäkät siveltimet ovat tulleet ainakin itselleni tarpeen, sillä se on helpottanut kummasti sävyjen laittamista oikeisiin kohtiin.

Kuinka monelta muulta mahtaa löytyä tämä paletti?

6 kommenttia:

 1. Ostin ton viimevuoden lopulla aika hyvästä alesta, itsekään ei kyllä huvita ihan täyttä hintaa tohon laittaa. Aluksi ihmettelin tätä hullua hypetystä, kyseessä oli mun mielestä kuitenkin aika tavallinen korostuspaletti, nyt kuitenkin kun sitä on käyttänyt on siihen niin tottunut että tuskin pärjäisi ilman, haha! Toki oikeastaan vaan kaksi sävyä on päivittäisessä käytössä, muut sitten aina välillä, ja varmaan tuun ostamaan nimenomaan noita yksittäisiä nappeja sitten noiden loppuessa enkä koko palettia! :) Ja toi siveltimiin panostaminen on kyllä tosi tärkeetä, itse oon viimeaikoina ostanut real techniquesin siveltimiä ja niistä tykännyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä ihan sama fiilis, tai ennen ostamista en ole tätä innostusta käsittänyt. Noh oikeastaan aina kun itsekin nykyään meikkaan tulee tätä laitettua.. :D
   Noista siveltimestä oon kans kuullut todella paljon hyvää, mutta itse päädyin tällä kertaa toisenlaisiin, niistä ajattelin kertoa vielä myöhemmin lisää !

   Poista
 2. Mä hankin tän kans Bangerheadin alennuksista ja en kadu yhtään vaikka hinta olikin suolainen. Todella kätevä ja tän avulla on saanu ittensä meikattua ekoja kertoja kunnolla siten et oon itteki tykänny lopputuloksesta (never again aurinkopuuteri!). Ohjeita tän käyttöön oli kyl yllättävän vaikea löytää, mut youtubest löyty pari joiden mukaan aloin harjoittelemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YouTubesta itsekin etsin ohjeita, melko paljon niitä löytyy mutta hyviä videoita vähemmän. Saa nähdä miten käy kun itsellä tämä tuote loppuu että pitääkö hakea heti uusi :D

   Poista
 3. Tämä on muuten joka sentin arvoinen! :) Yksi asia joka usein unohtuu hintaa miettiessä, on pigmentti, jota tässä paletissa kyllä riittää. Hyvän pigmenttitason myötä tuotetta ei tarvitse käyttää niin paljoa joka lisää riittävyttä ja osittain selittää sen hinnankin! Mä kyllä tykkään tästä ABH:n versiosta ehdottomasti, sillä mikään muu tuote ei ole vielä ollut näin hyvä levittyvyyden, pitävyyden ja pigmentin myötä omilla kasvoilla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuohon pigmenttiin itsekin tässä tuotteessa ihastuin aluksi vaikka tuo hinta onkin kova. Omilla kasvoilla tää on pysynyt kyllä paljon paremmin kuin aurinkopuuterit yms että senkin puoleen ymmärrän tuon hinnan. Tästä kun saisi halppisversion joka olisi edes puoliksi yhtä laadukas :D

   Poista