maanantai 8. helmikuuta 2016

LOPPUUNMYYNNEILLÄ


Kävin tässä taannoin Tampereen Yves Rocherin loppuunmyynneillä pyörähtämässä kaverin kanssa. Ja tarkoitus oli nimenomaan pyörähtää, mutta kyllä tuolla vain aikaa sai kulumaan. Tällaiselle aleshoppaajalle niin hyvä ja niin huono -70% poistomyynti oli suorastaan taivas. Mukaan lähti paljon tuotteita, jotka olisi pitänyt jo kauan ostaa, mutta ovat aika jääneet vain kaupan hyllyille. Nyt kun kyseisiä tuotteita sai vain parilla eurolla niin eihän niitä voinut olla ostamatta.

Mukaan lähti Yves Rocherin poskipuna. Pitkään minun on pitänyt ostaa hieman freesimmän värinen poskipuna ja nyt se löytyi kolmella eurolla. Ainakin äkkiä kokeiltua väri ja pigmentti vaikutti ihan hyviltä, ei ehkä parhaalta mahdolliselta mutta vähintäänkin tuon kolmen euron arvoiselta. Suunnilleen samaan hintaan mukaan lähtenyt manikyyrikynä vaikutti ihan kivalta, vaikka valkoinen lakka oli todella nestemäistä ja sotki helposti.

Joskus teininä olen ollut mineraalipuuterien suurkuluttaja mutta nyt vuosiin en ole tainnut omistaa yhtäkään. Sattui käymään niin hyvin että tällaiselle kalkkilaivan kapteenille löytyi vielä sopiva sävy! Mukaan lähti myös uusi peitepuikko, joka tulee varmasti olemaan kovassa käytössä valvottuun öiden jälkeen.

Ehdin jo kokeilla ostamani silmämeikin pohjustusainetta, joka loppujen lopuksi taisikin olla pikemmin meikin päälle laitettavaa geeliä. Ainakin paljaalle luoneelle laitettu geeli oli varsin tujua tavaraa, eikä häivytyksiä ollut toivoakaan tehdä geelin jälkeen. Meikki pysyi valehtelematta koko päivän silmissä virheettömänä.

Ovatko muut käyneet tekemässä löytöjä Yvesin loppuunmyynneillä?

6 kommenttia:

 1. Mäen itse ole koskaan testaillyt Yvesin tuotteita, mutta olen kuullut niistä paljon hyvää :) -70% aleissa oli varmasti hyvät ja halvat löydöt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan! Olivathan nää todella halpoja, alle kympillä sai paljon tuotteita kotiin viemisiksi! :)

   Poista
 2. Yvesin jutut on hintalaatusuhdeltaan ihan parhaita; Eivät maksa juuri mitään mut ovat melkeinpä laadukkaimpia meikkejä mitä koskaan oon käyttänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan samaa mieltä, mukava kuulla että muiltakin löytyy samanlaisia kokemuksia! :)

   Poista
 3. Kiva postaus! Voisitko tehdä postauksen mitä tuotteita käytät meikkipohjaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, pyrin toteuttamaan toivomasi postauksen lähiaikoina :)

   Poista