lauantai 6. helmikuuta 2016

LINKKAA BLOGISI -SUOSIKIT

Heipähei! Pyysin teitä hetki sitten linkkaamaan blogejanne, jotta saisin itselleni lisää lukemista. Aluksi ajattelin valita kolme mieluisinta esiteltäväksi, mutta niin moni blogi nousi mieluiseksi että päätin listata viisi mieluisinta. Voin kertoa ettei valinta ollut mitenkään helppo ja moni mielenkiintoinen blogi jää valitettavasti esittelemättä. Vielä ennen kuin päästän teidät selaamaan suosikkejani, pyydän nyt jo anteeksi karmeita esittelytekstejä! Yllättävän vaikeaa oli kertoa miksi pidin juuri kyseisestä blogista, sillä kaikissa oli nimenomaan se kokonaisuus, ei jokin yksi tietty asia. Mutta tässä olisi viisi uutta blogia lukulistallani!

All the Little Royals Blogista löytyvien hyvien ohjeiden mukaan jopa minä onneton meikkaaja innostuin kokeilemaan erilaisia meikkauksia, poikaystävän ilmeestä päätellen kuitenkaan en kovin hyvällä menestyksellä. Hyvät kuvat ja ohjeet, enköhän minäkin joskus vielä opi!


Tiiajenny Varsin monipuolista lukemista ja ihania postausaiheita. Ikinä ei voi arvata mistä seuraavalla kerralla pääsee lukemaan juttua (ja tämä on erittäin hyvällä tarkoitettu jos ei kaikille aukea :D)

Just Saying Hi Ihanalla tavalla arkisistakin asioista kertova hyvänmielen blogi, josta löytyy varmasti jokaiseen mielentilaan sopivaa lukemista

Kaksinaamainen Supermahtavan pirteä blogi, rakastan sitä fiilistä minkä saan pelkästään ulkoasua katsomalla. Tämäkin kuuluu näihin hyvänmielen blogeihin, joita ei voi selata tulematta hyvälle tuulelle. Ja oi kyllä, testasin tämän teorian muutama päivä sitten :D

AESKA Kauniilla kuvilla varustettu blogi, jonka muotiosion postauksista pidän erityisesti. Kirjoittajalla on kovin inspiroiva tyyli, johon on helppo samaistua.

4 kommenttia:

  1. Kiitos aivan ihastuttavasta esittelystä ja maininnasta <3 :) Ihana kuulla, että niin ulkoasu kuin sisältökin piristää <3 :)

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos kovasti Heidi! <3 Ja kyllä se meikkaus siittä lähtee! Meikissä on kivaa se, että ne voi aina kuitenkin pestä pois ja harjoitella lisää vaikka seuraavana päivänä :)

    VastaaPoista