torstai 11. helmikuuta 2016

LELUJA !

Nyt olisi hyvä aika jälleen välissä kirjoitella koira-aiheista postausta. Ajattelin nimittäin esitellä teille Lunan uusia leluja, jotka ovat olleet enemmän kuin hintansa arvoisia. Lunalla on pahana tapana yksin jäädessään järsiä kaikkea, mikä on sattunut unohtumaan sen ulottuviin. Lukemattomat laturinjohdot, kuulokkeet ja nyt viimeisimpänä juomapulloni ovat saaneet tästä kärsiä. Lisäksi Lunalla on tapana iltaisin, juuri hieman ennen nukkumaan menoa, rallitella ympäri kämppää leluja vinguttaen. Mikäli muilla on samoja ongelmia koiriensa kanssa, tässä on teille juuri oikea postaus luettavaksi!

Vihdoin Luna sai myöhäisenä joululahjana kauan puhutun ultraäänivinkulelun. Lelujen suuresta kirjosta päädyttiin valitsemaan kotiin viemisiksi supersöpö krokotiili. Mutta voi kauhea tuota valinnan vaikeutta, niin monta suloista lelua jäi kauppaan! Kotona lelu otettiin vastaan suurella mielenkiinnolla. Luna lähti kuskaamaan vielä pahveissa olevaa lelua innoissaan, joten ainakin mieluisalta lelu vaikutti. Tämä on ollut oikein mukava heittää koiralle illan riehumishetkiin, kun itse ei enää jaksaisi kuunnella vinkulelujen vinkumista.

Toinen ihanista leluista oli jo meille aikaisemmin tuttu Kong. En tiedä kuinka monelle tämä mahtaa olla tuttu, mutta suosittelen jokaista vähääkään tuhojaan tekevän koiranomistajan ostamaan tällaisen! Meillä Lunan lähtöstressi (= kun mamma lähtee kotoa ja koiraparka jää yksin kurjaan maailmaan) on helpottanut kummasti, kun on saanut jättää koiralle Kongin lähtiessään. Kong on siis luonnonkuminen varsin kestävä lelu, joka kestää ihan varmasti myös isompien koirien käytön. Näitähän on saatavana myös useassa eri koossa, eli jokaiselle karvaturrille löytyy oma.

Kongiin on saatavana "lisäosina" makutahnaa sisälle. Itse olen käyttänyt suurimmaksi osaksi pieniä kissanruoka-annoksia, jotka olen tunkenut Kongin sisälle ja laittanut yön yli pakkaseen. Aamulla kotoa lähtiessä koiralla menee hyvän aikaa järsiessään pakastettua kissanruokaa Kongin sisältä, joten tuhojen teko unohtuu. Meillä Luna tykkää kovasti myös heitellä tätä lelua, sillä se pomppii hieman sinne tänne muotoilunsa ansiosta. Varsin monikäyttöinen ja erittäin mieluisa koiranlelu!

Onko muilla kokemuksia vastaavanlaisista koiran leluista? Entä kiinnostaako teitä lukea jatkossa saman aihepiirin postauksia?

1 kommentti: