keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Mitä vuosi on tuonut tullessaan?

Hei näin todella pitkästä aikaa! Lähes vuosi on kulunut viimeisimmästä postauksesta ja voin vain sanoa, että tämä aika on mennyt kuin siivillä. Vaikka varsinaisesti en koskaan lopettanutkaan kirjoittamista, päätin aloittaa tämän innostuksen aivan puhtaalta pöydätä: ainut mikä blogissa on samaa on sen nimi. Viimeksi lopettamisen syynä oli yksinkertaisesti kiinnostuksen puute. Tästä keksin itselleni stressin, kun mitään kirjoittamisen arvoista ei ollut. Tämän vuoksi puhtaalta pöydältä aloittaminen oli mielestäni oikea ratkaisu. Tästä lähtien en ota tästä harrastuksesta mitään stressiä ja tekstiä kirjoitellaan aina fiiliksen mukaan!

Mutta nyt lyhyt katsaus kuluneeseen vuoteen, mitä tässä on ehtinyt tapahtua?


Agilitytouhuissa ollaan Lunan kanssa menty huimalla vauhdilla eteenpäin. Paljon uusia tekniikoita ja esteitä ollaan opittu kesän aikana, ja nyt talvikauden treeneissä ollaan saatu meidän meno ihan uusille nopeuksille. Myönnetään että ohjaajaa turhauttaa keppien kanssa hidas edistyminen, mutta kaikkea ei voi saada. Tavoitteena olisi päästä nyt alkaneella vuodella starttaamaan ensimmäiset viralliset agilitykisat. Toivotaan siis että nuo kepit opittaisiin nopeasti, jolloin meidät nähtäisiin isommilla areenoilla juoksemassa! Tällä hetkellä treenataan nuorten valmennusryhmässä, joten täysin mahtottomuus ei tavoite ole.

Loppukesästä seikkailtiin monella tavalla. Merellä kului päivä jos toinenkin tutustuessa näihin ihaniin pieniin saariin, joita Suomen rannikolta löytyy. Edelleen suosikkini on kuitenkin kallioiden välistä avomerelle aukeava pieni hiekkaranta. Kuvassa näkyvä Hällgrundin saari sai valloitettua pienen palan sydämestäni suloisilla pikkumökeillään ja karun kauniilla ympäristöllään. Tältäkin saarelta löydettiin varsin ihana uimapaikka kallioiden välistä. Ehkä ensi kesänä säät suosisivat meitä paremmin ja päästäisiin kokeilemaan paikkaa käytännössä.

Tasan kahden vuoden yhteiselo päättyi haikeissa tunnelmissa 31.7, jolloin kumpikin meistä muutti omaan asuntoon. Pääsin opiskelemaan Tampereelle, joten muutto sinne oli välttämätön. Ensimmäistä kertaa muutin täysin yksin omaan asuntoon ja en voi edes sanoin kuvailla kuinka paljon se aluksi pelotti. Mutta nyt kuukausia omassa kämpässä asuneena voin sanoa, ettei se ollut yhtään niin kamalaa kuin aluksi kuvittelin. Toivottavasti kuitenkin viimeistään syksyllä päästäisiin muuttamaan taas saman katon alle!

Näin jälkikäteen on hassua ajatella, kuinka paljon tuota meidän 47 neliön kaksiota olenkaan jäänyt kaipaamaan. Hymy nousee väkisin huulille miettiessä kaikkea mitä tuossa asunnossa onkaan saanut kokea. Hieman ennen poismuuttoa tarjosi eräs naakka meille vielä ikimuistoisen kokemuksen tunkeutuessaan ilmastointikanavasta sisälle kesken festarikansan valmistautumista. Lauantaina vielä kuuden jälkeen illalla huoltomies tuli ihmettelemään meidän kanssa tuota naakkaa, jota ei tosiaan illan aikana saatu ilmastointikanavasta pois. Seuraavana aamuna hieman seitsemän jälkeen herättiin kovaan kolahdukseen. Keittiön tuolilla meitä tuijotti naakka. Melkoinen operaatio oli saada lintu takaisin ulos, enkä tiedä kuka meistä on eniten pelännyt tilannetta. Monet naurut tästä tilanteesta on saatu ja toivottavasti kyseinen lintu osaa nykyisin pysyä kaukana ilmastointikanavista.

Syksyllä minun ja rakkaan Volvoni 3,5 vuoden yhteistaival tuli päätökseen ja auto jatkaa kilometrien taittamista uuden omistajan hoivissa. Rakkaalla hieman ruosteen kirjavalla autollani on kuulemma kohta 600 tkm synttärit. Toivotaan että autovanhuksella on vielä paljon vuosia edessä!

Tämän tauon aikana oma elämäni on muuttunut melkoisesti. Jokaisesta uudesta käänteestä on löytynyt paljon hyvää vaikkei täysin suruttomasti eteenpäin olla menty. Vaikka syksy tuntui yhdeltä luopumiselta, olen todella onnellinen että uskalsin lähteä kokeilemaan uutta. Ikävä Pohjanmaan lakeuksille iskee välillä kovana ja näille seuduille on aina niin ihana palata. Kuitenkaan takaisin en ainakaan toistaiseksi halua, mutta ikinä ei tiedä mihin elämä kuljettaa.

Tervetuloa jälleen seuraamaan!

6 kommenttia:

 1. Oi miten kiva postaus ja ihanat kuvat! :)♥

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana kun oot takasi! :) Ja kauniita kuvia, varsinki tää viimenen on tosi ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Eiköhän nyt ainakin jonkinaikaa kuvioissa mukana olla, paljon ideoita mielessä joita kirjoitella :)

   Poista
 3. Mukava blogi, kirjoittele toki enemmän! :)

  http://fluffylelle.com/

  VastaaPoista