maanantai 11. tammikuuta 2016

LINKKAA BLOGISI


Näin pitkän tauon jäljiltä oma lukulistani ammottaa tyhjyyttään, joten olisi ihana saada sinne hieman täytettä. Mikä olisikaan parempi tapa löytää lisää lukemista kuin tehdä Linkkaa blogisi -postaus? Haen lukulistalleni inspiroivia blogeja joissa on runsaasti muotiin ja kauneudenhoitoon liittyviä vinkkejä. Mikäli joltain sattuu löytymään treeni- ja agilityaiheisia blogeja, niitäkin luen mielelläni! Ajattelin esitellä kolmesta viiteen suosikkiblogiani erillisessä postauksessa, joten pysykäähän kuulolla! Linkittämällä blogisi annat minulle samalla luvan käyttää blogisi kuvia kyseisessä postauksessa, mikäli se tulee valituksi.

Mitä siis pitää tehdä? Linkitä kommenttikenttään blogisi sekä pieni kuvaus blogistasi. Aikaa on tämä viikko, eli 18.1 saakka.

29 kommenttia:

 1. www.aeska.fi :) Blogistani löytää muotia, mutta myös ripauksen kauneutta ja lifestyle tyylisiä postauksia!

  VastaaPoista
 2. http://mypartofworld.blogspot.fi/?m=1

  Valokuvia, videoita, vaatteita, matkoja, musiikkia, kuulumisia ja kertomuksia. Ja tietysti minä, 18-vuotias naisenalku koko blogin taustalla. :-)

  VastaaPoista
 3. http://vivereinmomento.blogspot.fi/
  20v AMK opiskelija kirjoittelee lifestyle/askartelu henkistä blogia. Blogista löytyy mm. ruoka- ja leivonta-ohjeita, kuvia ja videoita, meilipiteitä ja askarteluohjeita. Kun koulussa on kiirettä face-sivu toimii blogia aktiivisemmin, mutta tavoitteena saada väh.2-3julkaisua kuukaudessa :)

  VastaaPoista
 4. Http://beawbe.blogspot.com
  Liikuntaa, hyvinvointia, arkea liikuntaneuvojan opiskeluiden ohella ja treenaamista triathlonin parissa.

  VastaaPoista
 5. Luuhullut

  Kahden sakemannin arkea, treenejä ja kisoja. :)

  VastaaPoista
 6. http://viiskyttieta.blogspot.fi/

  19-vuotiaan tytön blogi kosmetiikasta, vaatteista, hyvinvoinnista ja elämästä ylipäätään ripauksella vaaleanpunaista.

  VastaaPoista
 7. http://elaimetjaelamaa.blogspot.fi
  Kolmekymppinen pariskunta remppailee vanhaa omakotitaloa, samalla harrastetaan matelijoita ja tehdään kaikkea siltä väliltä :)

  VastaaPoista
 8. http://tarumariaaa.wordpress.com

  VastaaPoista
 9. http://allthelittleroyals.blogspot.fi/

  23-vuotiaan meikkaamiseen hurahtaneen estenomin kauneusblogi. Blogistani löydät päivän meikkilookkeja ja step-by-step meikkitutorialeja. Täällä myös testataan kosmetiikkaa, jaetaan kauneusvinkkejä ja höpötellään välillä myös videolla! Toivon blogini antavan inspiraatiota meikkaukseen, sekä hyviä tuotevinkkejä lukijoilleen. :)

  VastaaPoista
 10. http://pienimaailmanvalloittaja.blogspot.fi

  Täällä intohimoinen matkailija myös ilmottautuu, vaikka ei nyt täysin sinun kriteereihisi kuulunutkaan :) . Haluan nähdä elämäni aikana omin silmin tämän maailman ja blogiini kirjoittelen matkoistani sekä haluan jakaa vinkkejä/kokemuksia muille matkailijoille.

  VastaaPoista
 11. http://2avlt5.blogspot.fi/

  Olen parikymppinen suomalainen lääkisopiskelija Tartosta. Mustikat ja auringonlaskut ovat maailman paras asia, eikä tummasuklaakaan ole hullumpaa. Haluaisin tallentaa jokaisen tuoksun, valonsäteen ja äänen muistiini ikuisiksi ajoiksi, ja ottaa valokuvia kaikesta. Haluan nähdä ja kokea maailman ja olla onnellinen.

  VastaaPoista
 12. Multa löytyy kauneuteen liittyvä blogi, jossa on tutoriaaleja ja kaikkea kauneushömppää :> :
  http://nk-be-beauty.blogspot.fi/
  Toisessa blogissa on oman tyylin asuja ja ajatuksia :> :
  http://www.nanikaroliina.com/

  VastaaPoista
 13. http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  Olen Anne, 20-vuotias Helsinkiläinen. Blogistani löytyy punaisia huulia, lämmintä sisustusta, hyvinvoinnin maailmaa, klassista tyyliä ja silloin tällöin käydään reissussakin. Kirjoitan myös niistä arjen pienistä suurista iloista ja hetkistä.

  VastaaPoista
 14. http://tiiajennyy.blogspot.fi/

  Olen 19-vuotias tyttö Varsinais-suomesta ja kirjoitan blogia vasta neljättä kuukautta. Alku taipaleella siis vielä ollaan! Blogissani on postauksia esimerkiksi asuista, kosmetiikasta ja ihan vaan omasta perus arjesta ja elämästä.

  VastaaPoista
 15. http://emiliannas.blogspot.fi

  lukion toisen vuoden opiskelijan lifestyle-/valokuvausblogi. kirjoittelen ajatuksistani, elämästäni, mielipiteistäni ja vähän muustakin milloin milläkin höystettynä.

  VastaaPoista
 16. http://sydamellaniina.blogspot.fi/ < 22-vuotiaan opiskelijan blogi, jossa ajatuksia, mielipiteitä ja pohdintaa. Valokuvia, asukuvia, tärkeitä ihmisiä, lemmikeitä, reseptejä, matkustamista ja vaikka mitä! :)

  VastaaPoista
 17. http://emiliawilhelmiina.blogspot.fi

  Pian 22-vuotias nuori nainen, joka kirjoittaa kauneudesta, kosmetiikasta, muodista, sisustamisesta ja ihan omasta elämästäänkin. :)

  VastaaPoista
 18. http://mydogsandlife.blogspot.fi
  14 vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogini pyörii pitkälti valokuvaamisen, treenaamisen, shoppailemisen sekä ystävien ympärillä. Blogissani kerron aika ajoin myös omia mietteinäni maailman menosta. Nyt kevään myötä treenipostauksia tulossa useampi!

  VastaaPoista
 19. www.kaksinaamainen.com

  22-vuotiaan ikuisen pikkutytön blogista löydät ajankohtaisia kauneusvinkkejä(luonnollinen & vegaaninen kosmetiikka), muotia, tee-se-itse-kokeiluja, tutoriaaleja, mielipiteitä, ikuista laihista, vegaanista ruokavaliota ja huumoria! :)

  VastaaPoista
 20. http://huiskuhantammme.blogspot.fi/

  Kolmen cavalier tytön elämää valokuvin ja tekstein.

  VastaaPoista
 21. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi

  19-vuotiaan tytön lifestyle-painoitteinen blogi höystettynä omalaatuisella huumorilla. Blogi sisältää mm. asukuvia, arjen pikkufiilistelyjä, reseptejä ja kauneusvinkkejä. Tervetuloa seuraamaan! :-)

  VastaaPoista
 22. http://stay-mariae.blogspot.fi/

  17 -vuotiaan tytön lifestyle aiheinen blogi, jossa myös asiaa kauneudenhoidosta! :)

  VastaaPoista
 23. http://cutandcurly.blogspot.fi

  21 vuotiaan tytön hiusaiheinen(+silloin tällöin meikkejä/maskeerauksia/ripsiä/kynsiä) blogi :3

  VastaaPoista
 24. ELSANNELI

  Positiivista mieltä. Syviä mietteitä. Pilkettä silmäkulmassa. Kauniita hetkiä. Olemassaoloa. Elämää au pairina rapakon toisella puolen.

  VastaaPoista
 25. http://golden-sequins.blogspot.fi/

  27-vuotiaan Lappeenrantalaisen naisen lifestyleblogi, jossa juttua omasta hevosesta, kauneudesta, hyvinvoinnista, reseptejä.. :)

  VastaaPoista
 26. http://yourbiggest-fan.blogspot.fi

  20-vuotiaan tytö lifestyle tyylinen blogi. Blogini sisältää sisustusjuttuja, fiilistelyä, asuja, muotia ja kosmetiikka :)

  VastaaPoista
 27. http://closerr-to-the-edge.blogspot.fi

  16-vuotiaan rovaniemeläisen bloggaajan lifestyleblogi suurella ripauksella mm. hyvää fiilistä, omaa tyyliä ja vaatejuttuja! :-)

  VastaaPoista
 28. http://suvimyllymaki.blogspot.fi/

  ❤ Aiheina oma tyyli, elämä ja arjen ilot. Inspiroitumista ja hyvää fiilistä. Hetkiä, haaveita, toiveita ja tavoitteita.

  VastaaPoista