sunnuntai 17. tammikuuta 2016

KIIRETTÄ !


Hui kiirettä, joka on ollut tällä viikolla astetta kovempi! Päivät on mennyt koulussa ja illat muissa menoissa, eikä luppoaikaa ole pahemmin jäänyt. Mutta tällaista se elämä välillä on, varsinkin kun reissu alkaa hiljalleen painaa päälle ja kouluhommat kasaantua sen vuoksi. Ajatus auringosta kuitenkin lämmittää kiireen ja talven tuiskujen läpi, joten eiköhän tätä menoa jaksa reissuun saakka. Näin viikonloppuna on ollut kuitenkin aivan ihana hetkeksi pysähtyä hengittämään ja ihan vain olemaan. Villasukkien kutominen pakkaspäivänä on ehdottomasti yksi lempipuuhistani!

Tämä yllättäen iskenyt lumen paljous on tuonut meidän pienessä pedossa aivan uudenlaiset piirteet esiin. Lunasta on kuoriutunut viikon aikana varsinainen lumipeto, joka on pomppimassa jokaiseen vastaan tulevaan kinokseen. Harmillisen vähän koira on päässyt toteuttamaan itseään viikolla, mutta toivottavasti tämän viikonlopun reissu Pohjanmaalle on hieman lieventänyt pettymystä. Päivät on Lunalla mennyt isomman kaverin seurassa juostessa.

Mutta mitäs tähän omaan viikonloppuun? Vaikka olen saanut ihan vain hengähtää, on tässä ollut kauheasti tekemistäkin. Koulutehtävissä on mennyt useampi tunti, varsinkin kun tämä ohjelmointi ei tunnu olevan minua varten. Kolme tuntia jaksoin puurtaa yhden tehtävän kanssa ärräpäiden lennellessä kunnes päätin jättää tehtävän myöhemmälle. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää, mutta toivottavasti kirkkain ajatuksin tehtävät alkaisivat sujua joskus toisten. Tämä aika mitä olen käyttänyt kirjoitellessa blogia varten urakalla postauksia olisi toki voinut käyttää paremminkin koulun kannalta, mutta kyllä viikonloppuna saa hieman lusmuilla. Pysykää siis kuulolla, paljon juttuja eri osa-alueilta on lähiaikoina luvassa! :)

Mitenkäs muiden viikonloppu on sujunut?

11 kommenttia:

 1. Ai säkin oot Pohjanmaalla nyt :D Koska oot menossa takas Tampereelle?
  En kestä Lunan luminaamaa, ihana :D Nuppu kans villiintyy kinoksista. Hassun näkönen kun välillä sitä ei meinaa erottaa nietoksista mut pöllyävä lumi paljastaa missä kaveri menee ;D
  Rentouttavaa viikonloppua muru<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tampereelle olen takaisin tullut jo sunnuntaina, oikeastaan pikavisiitti vain pohjanmaalla:) Ihana kuulla että on muitakin tällaisia lumipetoja, Lunalla tuntuu olevan niin hauskaa varsinkin kun Pepin kanssa sai juosta pellolla temmeltämässä!
   Ihanaa alkanutta sulle <3

   Poista
 2. Äh, voin samaistua. Kirosanoihin ja ohjelmointiin, se ei meinaan herkkua ole! Mun ei tarvitse onneksi pakon alla harjoitella, mutta tulevia projekteja varten muutama kieli on oltava hallussa edes perusteiden osalta :D On se silti ihan sanonko mistä! Onneksi nyt on viikonloppu ja saa todellakin lusmuilla, haha, mulla on mennyt tässä aamupäivä samoissa tunnelmissa blogiuttuja rustaillessa :) Muista kuitenkin ottaa ihan vaan rennostikkin, ilman tekemistä ja menoa, vaikka just villasukkia kutoessa lempparisarjan äärellä! :) Hyvää viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ei todellakaan ole! Nämä HTML koodit sujuvat itseltäni vielä suht ok mutta kun mennään tuohon ohjelmointiin, ei ei ja vielä kerran ei! Kyllä tässäkin on päästy lusmuilemaan ihan kunnolla villasukkien kutomisen parissa mutta aina hieman ne tekemättömät tehtävät painaa..
   Ihanaa alkanutta viikkoa sinne!

   Poista
 3. Sulle olis haaste mun blogissa, käy kurkkaa kun kerkiät :)
  Hyviä viikonalkuja ja tsemppiä kiireisiin! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, käyn katsomassa! Ihanaa alkanutta viikkoa sinullekin :)

   Poista
 4. Onpas ihanat kuvat! :-) Meidänkin nelijalkainen kaveri tykkää lumesta ja pakkasesta vaikka kuinka, lenkin jälkeen energiaa on ihan uudella tavalla. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Meillä kans tuo sama, ajattelisi että lenkin jälkeen ei olisi sitä virtaa ihan niin paljoa mut toisin siinä käy.. :D

   Poista
 5. Onko tuo isompi kaveri lapinkoira?

  VastaaPoista