sunnuntai 10. tammikuuta 2016

HARMAATA


Kävin torstaina monen vuoden tauon jälkeen värjäyttämässä hiukseni kampaajalla. Vuosia on tullut värjättyä ja leikattua hiukset ihan kotioloissa, joten pelkästään se tunne päästä siihen tuolille istumaan oli melko mahtava. Jo ennen harmaan hiusvärin nousua trendiksi olen sellaisista haaveillut pitkään, joten päätin päästä hieman kellertävistä vaaleista hiuksistani kerralla eroon.

Nyt muutamia päiviä näiden hiusten kanssa elettyä olen aivan rakastunut tähän väriin. Alussa väriin oli hieman totuttelua, sillä olihan se huomattavasti tummempi mihin tässä vuosien saatossa on tullut tuttuneeksi. Muutaman pesun jäljiltä väri on hieman haalistunut, ja tänään aamulla suihkusta tullessa oli pakko pysähtyä kunnolla peilin eteen katsomaan tätä väriä. Ainakaan hetkeen ei tarvi murehtia kellertävistä hiuksista!

Pakko päästä vielä tähän loppuun hehkuttamaan, että tämä tyttö vaihtaa pian Suomen talvikelit Miamin aurinkoon! Eilen illalla varattu matka lämmittää kivasti jo mieltä, vaikka monta asiaa on vielä tehtävänä. Passien uusimiselle tuli äkkiä kiire. Ilta venyi yöksi Miamin nähtävyyksiin ja outletteihin tutustuessa. Toivottavasti saadaan mahdollisimman paljon selvitettyä ennen matkaa, että lomalla aika jää ihan vain lomailuun. Vinkkejä otetaa vastaan :)

14 kommenttia:

 1. Taidan jäädä seurailemaan blogia :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköinen väri :) Oon haaveillut vähän vastaavasta sävystä omaankin tukkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitten vain värjäämään, ainakin omalla kohdalla tuntuu että mitä kauemman tätä väriä tuijottaa, sitä enemmän siitä tykkää! :)

   Poista
 3. Ei saakeli Heidi. Tulin kurkkaamaan huvikseni sun blogia ja täällä olikin kolme uutta postausta enkä mä oo tienny näistä mitään!!! :D Linkkaa vaikka fb nää sun uudet postaukset niin pääsen lukemaan reaaliajassa t. Arvaa kuka ;) ps. Ihanat hiukset, oikeen ihana #grannylook :D ihmettelin alkuun miks kukaan haluaa värjätä hiuksiaan harmaalla, mutta nyt oon kai tottunu.. noi näyttää tosi kivalta, toivottavasti näen pian livenä ;d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha vissiin pitää tai sit rupeen linkkaan sulle heti wapissa uudet kirjoitukset ;) nää ei nyt ihan harmaat harmaat ole ja haalistuu äkkiä niin melkein et mitä enemmän haalistunut sitä enemmän oon näistä tykännyt. Ja ps, ei kyllä jäänyt mitenkään epäselväksi että kuka on kyseessä, pus ;)

   Poista
  2. Sulle varmaan sopii tämmönen viileä sävy hyvin. Sellanen viileävaalea vois olla vähän överi mut täs harmaassa on joku "juju". Tää ei oo ainakaan tylsä!!
   Ja kiitos muru, oottelen jo uutta postausta ;*

   Poista
  3. Oon näistä kyl saanut paljon kehuja kun on melko luonnollisen näköiset ja silti vähän erilaiset.
   Hihi pidän sut ajantasalla näistä uudista, pus ;)

   Poista
 4. ihan täydellisen väriset ! Tommosia itekin havittelen :P Miami kuullostaa aika makeelta ! :P Teetkö matkasta sitten postausta tänne ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten vain värjäämään, nää on kyllä kivat! Miamista on tulossa ehdottomasti postaus ellei useampikin kun ollaan kotiuduttu ja kuvia saatu mentyä läpi :)

   Poista
 5. Onpa upean värinen tukka! Sun blogi vaikuttaa muutenkin kivalta :) ja oii, Miami, ihanaa <3

  VastaaPoista
 6. Oiii siis aivan älyttömän kaunis väri! :))

  VastaaPoista